Маси от масивно дърво

PIN

Масивното дърво е не само едно от най-надеждните и качествени материали за изработка на мебели, но и една от най-красивите суровини. Присъствието на дървени елементи вкъщи създава усещане за спокойствие и неповторим уют. Натуралните десени на мебелите също играят роля в поддържането на вътрешната хармония.

Как да изберете маса от масивно дърво

Що се касае до избора на маса от масивно дърво, тук би трябвало най-напред да се съобразите с големината на помещението. Това е основният фактор, който ще определи нивото на практичност, функционалност и уют у дома.

Все пак нека не забравяме, че масата е едно от най-важните и съкровени кътчета във всеки дом. На масата посрещаме гости, гощаваме се за лични постижения и вдигаме наздравици в името на здравето и целостта на семействата ни.

Това важи, разбира се, както за холната маса, така и за масата в трапезарията – там, където се събираме, за да посрещнем или изпратим деня с пълен стомах.

Без значение дали си търсите към момента маса от масивно дърво за кухнята или хола, тя е препоръчително да бъде съобразена със стиловите характеристики на останалата част от интериора. Наред с това, други изключително важни свойства, които трябва да притежава са:

  • Устойчивост
  • Здрава основа
  • Удобство
  • Качествена изработка
  • Функционалност
  • Практичност
  • Подходяща визия

Имайте предвид, че неправилният размер на масата спрямо квадратурата на помещението може да превърне идеалната Ви представа за разкошна и уютна кухня в пълен ужас.

Като акцент във всяко едно помещение, масата трябва да бъде не само с красива изработка, но да бъде също удобна за хранене и посрещане на гости, да предлага лесна поддържка и функционалност.

Говорейки за функционалност, при ръчната изработка на маси от масивно дърво Ви препоръчваме да обмислите внимателно не само дизайна, но и практичността ѝ. Това е особено важно особено когато Ви предстои събитие и съответно са Ви необходими повече места на масата, където да посрещнете гостите си.

В такива специални за Вас моменти е важно да можете да отреагирате бързо с лесноразгъваща се маса, например, която също толкова лесно се прибира в края на вечерта.

При избора на дизайн за маса Ви препоръчваме да помислите за нейното приложение. Например, компактните маси за кафе стоят много елегантно и допълват прекрасно интериора. Този вариант е чудесен за всекидневната или за слети всекидневна и трапезария. В зависимост от разработения дизайн, на тези маси можете както да обядвате, така и да отпивате от ароматното си кафе или чай, поднесен с бисквитка рано сутрин.

Фирма за направа на красиви маси от масивен дъб

Към днешна дата, мебелна фабрика woodlinebg.com предлага на своите клиенти страхотни опции, касаещи ръчната изработка на мебели от масивно дърво. Чувствайте се свободни да споделите Вашите представи за това как искате мебелите Ви да изглеждат и с какви характеристики искате да се отличават. Нашата задача е да изпълним професионално, качествено и в разумен срок Вашите идеи и представи, за да Ви предоставим съвършено изпипан продукт, който ще ползвате с радост години наред!

You May also Like
Бар столове