Консервиране на младостта

PIN

За „бодигард“ на красотата и младостта на помощ може да повикате не само нови козметични продукти, операции и инжекции, но и вече позабравени средства и състави. Един такива е зелен био, известна още като натурална био козметика.

Пластичните хирурзи ни говорят за това, че науката не стои на едно място и сред последните постижения на медицината има редица чудеса, които могат да съхранят младостта на кожата. Колко струват научните постижения, каква био козметика ползвате и дали сте готови да се подложите под ножа, за да изглеждате по-млади. Потърсихме отговорите на някои от тези въпроси. Ето и какви насоки дават специалистите за консервиране на младостта.

Има ли ефективни и достъпни методи за съхраняване на младостта.

Отговорът е да и е в полза на всяка жена. Най-хубавото е, че естествената био козметика няма да навреди на кожата, нито на бюджета. Преди обаче да пристъпим към терапия подмладяване в домашни условия е добре да обърнем внимание на някои по-съществени въпроси. Сред тях са:

Тестове и факти – дерматолозите съветват да направите тест, преди да изберете био козметика за суха кожа или био козметика за мазна кожа. Дори резултатите да не се окажат окачваните, трябва да помислите за прилагане подмладяващи процедури. Несправедливо, но може да се окаже факт това, че колкото по-малко грижи сте полагали вашата кожа, толкова по-видими са промените на времето по нея.

Ликохалкон – това е вид растение, което се използва все по-широко в подмладяващата козметика и кремовете срещу бръчки. Това растение е богато на антиоксиданти и ликохалкон А, което защитава клетките му радиация. Съставката и на способността да прониква до клетката, където защитава и подсилва в дълбочина.

С години по-млади – ако в по-ранни години не сте използвали специална козметика срещу стареене, то сега е момента да предпазите кожата с подходящите био кремове. По този начин ще превърнете грижата на кожата в навик.

Изглаждане на бръчките – вече над 20 години, учени се стремят да изяснят, колко е важна ролята на витамин А върху кожата. Днес, няма съмнения, че в природата съществува по-ефективни, стимулиращи регенерацията на клетките вещества. Дамите, които използват натурални продукти с витамин А, твърдят, е бръчките им са видимо опънати само след 6 месеца приложение на био продукти. Ако не вярвате на тях, нищо не ви пречи да опитате върху собствената си кожа, като започнете с качествена био козметика.

Био иновация – едни от най-новите открития в медицина и козметика показват невероятната сила на растителните стволови клетки. Звездните съставки в лс био козметика представляват цялостно терапия за подмладяване. Те притежават уникална формула с ултра мощни съставки за внедряване за пари път в козметична формула. Някои от естествените състави на био продуктите в козметичните кремове са от лоза, секвоя, квинтесенция на биокс, мед, екстракти от рускус, оризови тепиди и др. Всички те се борят успешно с белезите по кожата, стареене на кожата, ревитализират уморената кожа и активизират кожната Микро циркулация, като придават равномерен тен. 

Как да започна терапия “консервиране на младостта“ –  най-неприятният ефект от рединготът е лющене на кожата и зачервявания. Специалистите в козметиката и дерматологията съветват грижата за кожата да бъде редовна и да спазва известен ред. Така те съветват един път седмично да се прилага скраб, който да отнема и елиминира мъртвите клетки от повърхността на кожата, като едновременно с това подпомага производството на колаген в кожата.За да се радвате на по-видим ефект, трябва да сте упорити и поне половин година да спазвате редовна грижа и употреба на био козметика за очи, био козметика против стрии и други натурални и био продукти.